PROFESJONALNA OBSŁUGA WYMAGAJĄCEGO KLIENTA

PROFESJONALNA OBSŁUGA WYMAGAJĄCEGO KLIENTA – tak brzmi tytuł projektu Erasmus + POWER VET, Zespołu Szkół Ekonomiczno –

Gastronomicznych im. MZC w Cieszynie, w ramach, którego 16 uczniów odbywa dwutygodniowe praktyki w Maladze. 5 ekonomistów i 11 kucharzy dzisiaj kończy swoją międzynarodową przygodę. Od dwóch tygodni zagłębiali się w tajniki hiszpańskiej kuchni i administracji. Podczas dwóch wolnych dni zwiedzili Granadę i Seville, gdzie razem z przewodnikiem spróbowali mało słodkich pomarańczy ☺ Spędzili dwa tygodnie na zdobywaniu nowych umiejętności, poznawaniu nowej kultury i świetnej zabawie. Ich uśmiechy mówią same za siebie! Zapraszam do obejrzenia galerii zdjęć.

Artykuł: Magdalena Pieczarka



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
Meta
Recent Posts

Rozwinięcie Twoich Możliwości w Erasmus+: Nowa Usługa Doradcza od ETN

Wrażenia z projektu „Design me”

Nauczyciel z Zespołu Szkół Ekonomicznych i Technicznych im. S. Mikołajczyka w Pasłęku odkrywa tajniki włoskiej kuchni podczas job shadowing w jednej z włoskich restauracji.

Uczniowie stalowowolskiego ekonomika na praktykach zawodowych w Rimini we Włoszech.

Job shadowing w Rimini- Nauczyciele z ZST w Turku