Warsztaty kuchni włoskiej uczestników projektu z ZSGH w Gdańsku przed rozpoczęciem swojej mobilności w Rimini.

23.06.2021 w ramach przygotowań do praktyk w Rimini w pracowni gastronomicznej królowały zapachy i smaki kuchni włoskiej.
Grupa uczestników projektu Erasmus+ VET “Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” pod czujnym okiem p. A. Krótki i E.Wardzińskiej przygotowywała się teoretycznie i praktycznie do swojej mobilności, która rozpocznie się w sierpniu.
Efektem przygotowań były pyszne: bruschetta, piadina, risotto ze szparagami, spaghetti z owocami morza, panna cotta i tiramisu w wersji letniej .

Zapraszamy wszystkich do obejrzenia zdjęć z tego dnia.

Wkrótce więcej zdjęć z ich praktyk w Rimini.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Posts
Recent Comments
Archives
Categories
Meta
Recent Posts

Staże zawodowe uczniów we włoskich salonach fryzjerskich

Uczniowie Zespołu Szkół w Działoszynie zakończyli praktyki Erasmus+ w Maladze – cztery tygodnie nauki, pracy i kultury

Pożegnanie z Rimini: owocny finał włoskiego stażu uczniów z Goleniowa i Nowogardu!

Staże uczniów z Goleniowa i Nowogardu w branży IT w Rimini ERASMUS+

Międzynarodowe staże w branży Ekonomicznej i Logistycznej – Doświadczenie uczniów z Goleniowa i Nowogardu